Kitten Zero

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd<12 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa, vanaf 6 jaar
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2224
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€185
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt bij voorkeur geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Zero verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Zero kwam bij ons in gastgezin als bang en snel schrikkend hoopje. Na een tijdje kwam hij helemaal uit zijn schulp, en waren we niet meer zo eng voor hem. Die fijne aaitjes waren toch wel heel fijn, en ging er dan toch lekker voor liggen.

Hij is nu een hele speelse en aandacht vragend katje geworden. Speelt graag met zijn zusje en de aanwezige katten hier probeert hij uit te dagen, kom ik wil met je spelen!

Hij kan heel goed alleen spelen met een balletje en als hij moe is komt ie lekker op de bank erbij liggen of zelfs op schoot, en dan lekker geaaid worden slaat hij niet af.

Hij heeft wel een katten maatje nodig waar hij lekker mee kan stoeien en af en toe te chillen..

Hij zal bij zijn nieuwe baasje in begin nog wat bangig zijn, en hij kan nog wat schrikkerig zijn voor onverwacht bewegingen en geluiden. Bij hele jonge kinderen zal hij niet op zijn plaats zijn, maar vanaf jaar of 6 komt dat wel goed. Hij kan bij andere katten, honden niet bekend.

Let op! Kittens jonger dan 12 weken worden bij voorkeur geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren. Mocht je bijvoorbeeld thuiswerken en veel tijd willen spenderen met een jonge kitten, dan kunnen we wellicht een uitzondering maken.

Heb jij een perfecte plek voor dit actieve mannetje? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.