Kitten Yort

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd<12 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2676
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€185
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt bij voorkeur geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Yort verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Yort is een super lief, ondernemend, actief, ondeugend, aanhankelijk katertje. Yort speelt graag en veel met zijn broertje Marvin en zijn zusjes Mabel en Marloes.

Yort is graag bij je en loopt dan ook gezellig met je mee in huis. Als hij moe is van al het spelen komt hij graag gezellig bij je op schoot liggen. Yort is dol op knuffelen en aandacht. Yort laat zich ook door kinderen oppakken en knuffelen.

Yort is gewend aan (kleine) kinderen en is zeer kindvriendelijk. Uiteraard is Yort al geruime tijd zindelijk.  

Let op! Kittens jonger dan 12 weken worden bij voorkeur geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren. Mocht je bijvoorbeeld thuiswerken en veel tijd willen spenderen met een jonge kitten, dan kunnen we wellicht een uitzondering maken.

Heb jij een liefdevol thuis voor Yort? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.