Kitten Yfke

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd<12 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2751
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€185
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt bij voorkeur geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Yfke verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Hoewel de naam anders doet vermoeden is Yfke een katertje. Er was in het begin wat verwarring over en toen waren we al aan de naam gewend. Maar je bent sowieso vrij de naam te veranderen na adoptie. 

Yfke werd alleen aangetroffen in een bos toen hij nog maar 3,5 week oud was. Vanaf het begin is hij super aanhankelijk. Hij heeft in het gastgezin de bijnaam koala, omdat hij het liefste vrijwel continu bij je in de buurt wil zijn. Het liefste knuffelt hij urenlang, maar ook spelen met zijn maatjes in het gastgezin vindt hij erg leuk.  Hij is sociaal naar iedereen, loopt meteen op elke bezoeker af. Ook kinderen vindt hij erg gezellig. Daarnaast is hij erg nieuwsgierig en steekt zijn neus graag overal in. 

Als je meer dan een kitten overweegt, kijk dan ook even bij Capri, zijn maatje in het gastgezin. 

Heb jij een liefdevol thuis voor Yfke en wellicht ook Capri? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.