Kitten Vlekkie

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd<16 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenNee
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenNee
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2095
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€185
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt bij voorkeur geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Vlekkie verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Vlekkie is een poesje met een lief karakter. Ze is nog wat schrikkerig en zoekt bij onrust snel de veiligheid op van haar ‘huisje’ in de krabpaal. Haar kittenvriendjes komen graag bij haar liggen en daar geniet ze van. Ze heeft wat tijd nodig om vertrouwen te krijgen in mensen. Als ze zich laat aaien, vindt ze het wel fijn. Ze spint dan erg hard en laat zich vervolgens overal rustig aaien. Maar voor het zover is, vindt ze het heel spannend. Als ze je ziet, weet ze wel dat het aaien erg fijn is, en gaat dan al liggen en miauwend vragen om aandacht, maar als je er naartoe gaat, rent ze toch snel naar haar veilige huisje. Vlekkie is een poesje die het beste in een rustig huis geplaatst kan worden zonder kleine kinderen, waar ze de tijd en rust krijgt om op te groeien tot een poesje dat het vertrouwen heeft in haar baasje(s). Vlekkie speelt graag met de andere kittens.

Vlekkie is het zusje van Jackie en Timmie. Het is goed voor Vlekkie om een voorbeeld te hebben van een andere kitten of volwassen kat die vertrouwen heeft in mensen. Als je 2 of 3 kittens zoekt, dan wordt Vlekkie graag met Jackie en/of Timmie geplaatst.

Heb jij een rustig thuis waar Vlekkie het vertrouwen kan krijgen? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.