Kitten Truffles

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd<12 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2414
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€185
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt bij voorkeur geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Truffles verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Maak kennis met Truffles, een werkelijk lieflijke en charmante dame wiens ogen de glans van een goedzakje verraden. Zodra we Truffles ontmoetten, wisten we meteen dat we iets bijzonders hadden gevonden, net als bij een echte truffel.

Ze straalt een totaal vertrouwen uit naar mensen, groot en klein, zo vastberaden en onbevangen is ze om liefde en genegenheid te delen. Ze is zo vergevingsgezind naast die lompe mensen die wij wel eens onbedoeld kunnen zijn.

Truffles is een meegaand en aanhankelijk dametje. Ze verlangt er altijd naar om dicht bij je te zijn en zoekt onvermoeibaar naar knuffels. Haar behoefte aan menselijk gezelschap is hartverwarmend. Ze heeft prachtige cypers jasje aan en haar ogen zijn daarin mooi symmetrisch meegenomen. Ze speelt komisch en zachtaardig en vol nieuwsgierigheid. Truffels ligt nooit alleen te slapen en zal daarom een poezen metgezel nodig hebben, waarbij ze haar genegenheid kan delen, bijvoorbeeld haar enige broertje Finch.

Het enige waar ze een beetje kattig in kan zijn is samen eten. Ze kan goed eten zeer waarderen en deelt dat niet graag.

Net als een bij een echte truffel, is het karakter van Truffles kostbaar en moet met veel respect en liefde behandeld worden. Wie heeft er een paar grote of kleine handen die haar onbevangenheid en vertrouwen kunnen bewaren?

Voor heel dit nestje geldt wel dat deze prachtige kittens niet alleen buitengewoon sociaal zijn maar ook een goed aanpassingsvermogen hebben.

Ze zijn vergevingsgezind bij jonge kinderen Het is belangrijk om te onthouden dat terwijl deze kittens tolerant en meegaand zijn, het altijd essentieel is om met respect en zorg met ze om te gaan. Zeker bij jonge kinderen altijd opletten! Het zou jammer zijn als van beide partijen hun onbevangenheid wordt geschaad. Ze verdienen een liefdevol thuis waar ze kunnen gedijen en waar hun unieke persoonlijkheden worden gewaardeerd

Let op! Kittens jonger dan 12 weken worden bij voorkeur geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren. Mocht je bijvoorbeeld thuiswerken en veel tijd willen spenderen met een jonge kitten, dan kunnen we wellicht een uitzondering maken.

Heb jij een warm thuis voor deze lieve dame? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.