Kitten Toto

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd9 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa, vanaf 6 jaar
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer1660
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€172,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten moet geplaatst worden in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Toto verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Stoere Toto, rent, springt en klimt graag overal op in waar die maar bij kan. Hij heeft energie voor 10!
Toto houdt wel van aandacht, dus zich laten aaien en knuffelen komt zeker wel voor. Toto komt niet echt op schoot liggen, wel in je buurt maar meestal niet voor lang. Echt stil zitten is namelijk niet aan hem besteed, hij rent het liefst achter een balletje aan of lekker stoeien met zijn broertjes.

Toto wordt dan ook graag geplaatst met een ander kitten of een ander katten maatje die al thuis aanwezig is die ook energie voor 10 heeft! Een huis met genoeg ruimte is ook wel belangrijk, een klein appartementje zal niet genoeg ruimte zijn voor deze energiebal.

In het gastgezin waar hij zit zijn kinderen en andere katten en dat gaat goed. 2 juni word Toto gecastreerd en hij mag dan 5 dagen later geadopteerd worden.

Let op! Kittens jonger dan 16 weken worden alleen geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren.

Heb jij alle tijd en vooral ruimte om met Toto te spelen? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.