Kitten Timmie

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd<16 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenZie tekst
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2093
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€185
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt bij voorkeur geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Timmie verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Timmie is een lief en aanhankelijk katje. Timmie wil wel eerst het vertrouwen hebben dat het goed is, en zal even afwachtend zijn, maar als hij het vertrouwen heeft, komt hij aandacht halen en wordt dan graag opgepakt en geaaid. Hij komt dan graag naar je toe en geniet van het aaien en draait zich dan continu om je benen heen voor meer aandacht. Het is een grote knuffelkont en een lefgozertje. Hij gaat graag op onderzoek uit samen met zijn kitten-vriendjes bij ons in huis.

Ons gezin bestaat uit 3 kinderen (13, 11 en 7 jaar oud), 2 katten en een hond. De kinderen spelen veel met hem en hij komt graag tegen ze aan liggen als ze op de bank gaan zitten. Onze volwassen 2 volwassen katten vindt Timmie erg indrukwekkend … ze blijven elkaar vooral op afstand bekijken en zoeken elkaar niet echt op. Timmie vindt onze hond een beetje eng en krijgt vaak een dikke staart als hij hem ziet. Onze hond vindt kittens heel spannend, dus het blijft bij elkaar bekijken van veilige afstand. Timmie speelt heel enthousiast met de andere kittens in huis en samen racen ze achter elkaar aan door de kamer om vervolgens compleet uitgeteld languit op de grond of op de bank te gaan slapen, het liefste tegen elkaar aan of over elkaar heen.

Timmie is het broertje van Jackie en Vlekkie. Als je 2 of 3 kittens zoekt, dan wordt Timmie graag met zijn broertje en/of zusje geplaatst.

Heb jij een leuk thuis voor deze lieve en aanhankelijke man? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.