Kitten Tibby

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd<14 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer3811
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€203,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt alleen geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Kitten Tibby verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Tibby is een heel lief, wat verlegen meisje. Aanvankelijk wilde ze eigenlijk alleen met zusje Tessy knuffelen en spelen.  Mensen en de geluiden die ze maken, vond ze in het begin nog wat spannend. Ze dook dan weg of in elkaar bij toenadering. Dat doet ze soms nog steeds, maar dit is wel aan het veranderen!

In haar eigen tempo en met behulp van knuffelige zus Tessy is ze nu aan het veranderen in een meer aanhankelijk katje dat dol is op kusjes geven èn krijgen en dat doet ze met oorverdovend gespin. Ze neemt hierin zelf initiatief, vooral als de uitverkorene even rustig zit. Ze kan dan eindeloos kopjes geven, verwacht vervolgens een volledige lichaamsmassage, dus buik, rug, oren, kin, staart en pootjes en slaapt daarna vaak uitgebreid op schoot. Buiten deze knuffelsessies, als ze niet aan het spelen is, ligt Tibby vrijwel altijd in de buurt. Ze verstopt zich dan niet.
Tibby speelt het liefst met Tessy, maar balletjes en kleine ritselmuisjes zijn daarna favoriete speeltjes.

Tibby zoekt een baasje waarbij ze alles op haar eigen tempo mag ontdekken en waar ze zelf mag bepalen wanneer ze geknuffeld wil worden. En dat is gelukkig steeds vaker!
Tibby’s grote voorbeeld is zus Tessy, om die reden zou ze graag samen met Tessy geadopteerd willen worden.

Let op! Kittens jonger dan 14 weken worden alleen geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is onder de 10 jaar. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren.

Heb jij alle tijd en liefde voor deze leuke dame? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.