Kitten Sven

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd9 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Buiten/binnenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer1427
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€172,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten moet geplaatst worden in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Sven verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Sven is de enige man in het kattengezin. Hij moet het opnemen tegen 3 zussen, maar dat gaat hem goed af, omdat hij de grootste van het stel is. Toch is hij heel lief en rustig, een beetje verlegen en afwachtend, liever lui dan moe, hij is de kat die de kat uit de boom kijkt.  

In het begin was het moeilijk om hem en zijn zusje Sita uit elkaar te houden, omdat ze beiden bijna helemaal zwart zijn en beiden een pluisje wit in hun hals hebben.  Maar hij heeft een knik in zijn staart en daar heeft hij helemaal geen last van. Nu is hij de zwaarste bink en is hij forser gebouwd dan zijn zussen, een echte kerel. 

Let op! Kittens jonger dan 16 weken worden alleen geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren.

Ben jij degene die Sven zijn forever-home kan bieden? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.