Kitten Sundae

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd<12 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenOnbekend
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2306
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€185
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt bij voorkeur geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Sundae verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Dit lieve snoetje is van Sundae. Sundae is samen met zijn broertjes, zusjes en moeder in de sloot gevonden toen ze 3 weken oud waren. Gelukkig waren ze allemaal nog gezond en zijn ze snel bij ons in het gastgezin opgevangen waar ze met veel liefde, eten en warmte zijn opgegroeid.

Sundae is een echt modelletje, hij heeft een super schattig snuitje en een super mooi oranje vachtje. Naast zijn looks is hij ook super lief en aanhankelijk, hij komt vaak knuffelen maar houdt er zeker ook van om te spelen. Hij komt ook graag op je schoot liggen, maar ook wil hij soms zijn eigen ding doen. Sundae is eigenlijk gewoon een kitten die alles wel een beetje doet.

Let op! Kittens jonger dan 12 weken worden bij voorkeur geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren. Mocht je bijvoorbeeld thuiswerken en veel tijd willen spenderen met een jonge kitten, dan kunnen we wellicht een uitzondering maken.

Ben jij degene die een chill en schattig kitten zoekt? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.