Kitten Sun

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd<14 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenOnbekend
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer3406
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€203,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt alleen geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Kitten Sun verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Een rustig, soms wat onzeker, kitten, wat soms als een duveltje uit een doosje kan komen en dan heel ondeugend is. Klimmen kan ze enorm goed en ze is slim genoeg om obstakels uit te vogelen. Als een kleine Houdini.
Sun groeide op met haar broertjes (Seven, Sjors) en zusjes (Star, Sanna) en zou het liefst samen met Seven of Star verhuizen naar een fijne plek.
Voor Sun is het fijn als ze een plek heeft waar ze de tijd krijgt de kat wat uit de boom te kijken en waar in het begin, niet te veel van haar verwacht wordt.  

Let op! Kittens jonger dan 14 weken worden alleen geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is onder de 10 jaar. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren.

Heb jij alle tijd en aandacht voor dit kleine meisje? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.