Kitten Sita

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd9 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Buiten/binnenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer1429
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€172,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten moet geplaatst worden in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Sita verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Sita is een hele knappe dame, die heel verlegen in een hoekje kan gaan zitten en alles van een afstand aanschouwen. De laatste dagen begint ze steeds meer uit haar stulpje te kruipen.
Ze vindt het heel leuk om met haar zussen te spelen en vergeet dan ook snel dat ik er ook ben, zolang ik niet teveel beweeg. 
Met haar broer kan ze soms stoeien, maar dat is niet zo leuk dan vliegen vangen of achter een balletje aanlopen. Ze heeft iets meer tijd nodig om je te vertrouwen. Ik verwacht dat ze net als haar moeder een schoonheid wordt met haar mooie zwarte vacht en oker ogen. Met een beetje geduld zit ze straks te spinnen op je schoot. 

Let op! Kittens jonger dan 16 weken worden alleen geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren.

Ben jij degene die Sita de tijd kan geven en balletjes voor haar wilt gooien? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.