Kitten Sibby

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd9 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer1426
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€172,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten moet geplaatst worden in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Sibby verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Er is altijd een kleine muis in het gezin, die een beetje achterblijft en dat is Sibby.  

Sibby is dus de kleinste in het nest en kreeg wat later tandjes dan haar zussen en broer, waardoor ze niet genoeg aankwam. Met een beetje hulp van mij en de dierenarts eet ze nu net zo goed als de rest, maar ze blijft de kleinste en de schattigste.  

Ze is een doerak, die graag rondrent, klimt, stoeit en op verkenning gaat. Ze is ook de enige met een wit voetje en witte pluishaar tussen haar zwarte vacht. Net als haar zus Suzy is zij heel makkelijk te benaderen en te aaien.  

Ik zou ze het liefst zelf houden, maar dat kan niet, want ze zoekt een ander leuk, lief gezin, waar ze mee kan spelen en ravotten. 

Let op! Kittens jonger dan 16 weken worden alleen geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren.

Ben jij degene die lekker veel kan spelen met kleine Sibby? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.