Kitten Shakira

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd>16 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderen>15 jaar
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2701
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€203,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katHeeft tijd nodig om te wennen.

Shakira verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Shakira stapte ons leven binnen als een verlegen poesje, vol angst en onzekerheid. Met geduld en liefde heeft ze geleerd dat de wereld ook een warme plek kan zijn. Hoewel ze nog wat terughoudend kan zijn in nieuwe situaties, heeft deze prachtige dame al grote stappen gezet in het tonen van haar liefdevolle karakter.

Het is waar, Shakira houdt niet van de drukte, nieuwe situaties en mensen die ze niet kent. Maar, oh, wanneer ze zich op haar gemak voelt, straalt ze als een ster aan de nachtelijke hemel! Deze liefdevolle poes onthult haar ware aard: een speelse en aanhankelijke metgezel die dol is op knuffelen, spinnen en het geven van de zachtste kusjes.

Houd er rekening mee dat Shakira niet opgepakt wil worden In het begin zal ze blazen. Verwacht dan ook niet een poes die meteen op schoot kruipt of geaaid wil worden als je komt kijken. Waarschijnlijk zal ze zich ergens verstoppen. Ze waardeert haar ruimte en vertrouwt erop dat de juiste persoon haar unieke persoonlijkheid begrijpt. In ruil daarvoor biedt ze onvoorwaardelijke liefde aan degenen die de tijd nemen om haar ware schoonheid te ontdekken.

Dus, ben jij de persoon die Shakira’s hart kan veroveren en haar een veilig en liefdevol thuis kan bieden? Als je op zoek bent naar een trouwe metgezel die je wereld met liefde zal verlichten, wacht Shakira vol spanning op jou! Maak een afspraak en ontmoet dit prachtige wezentje – ze kan niet wachten om haar hart met jou te delen.

Heb jij een beetje geduld en kan je Shakira een fijn thuis bieden? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.