Kitten Sammy

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd< 4 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Registratienummer1221
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren en carrier)
€180,00

Kitten Sammy verblijft momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Dit is Sammy en hij is 10 weken oud. Hij houdt van knuffelen en spelen. Hij vermaakt zichzelf prima met simpel speelgoed. Sammy is nieuwsgierig en niet bang. Hij is ontzettend vermakelijk om naar te kijken. Hij is ook altijd te verleiden met een bolletje touw.

Hij weet goed wat hij wil en laat dat ook merken. Maar hij beseft ook heel goed wie de baas is. Inmiddels weet hij heel goed wat ‘nee’ betekent. Je kunt hem ook goed afleiden van iets wat niet mag. Sammy wacht met smart op je en zal je voeten knuffelen tot je hem oppakt. Hij is een echte allermans vriend, maar met andere huisdieren heeft hij nog geen ervaring. Hij heeft zichzelf in de spiegel bekeken, dat was komisch om te zien.

Sammy heeft een eigen ochtendritueel: Knuffelen, aandacht vragen, eten, drinken, krabpaal momentje en naar de wc. Het is een bikkeltje en trekt zich niets aan van een verkoudheidje, hij blijft actief. 
Sammy moet nog zijn 2e vaccinatie krijgen dus daar zou je nog voor terug moeten komen.

Let op: Kittens onder de 16 weken worden niet alleen geplaatst tenzij er al een andere kat van ongeveer dezelfde leeftijd in huis aanwezig is. We plaatsen Sammy helaas niet bij oudere/senioren katten.

Heb jij alle tijd en liefde om aan Sammy te besteden? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.