Kitten Sam

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd<16 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2123
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€185
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt bij voorkeur geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Sam verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Sam is een lieve kater van 13 weken oud. Hij kwam samen met zusje Dani binnen bij het gastgezin. Sam had een slechte start. Hij was bang, ziek, had medicijnen nodig. Ondanks zijn slechte start was hij echter het snelst ontdooit.

Sam is een hele vriendelijke kater, zacht van karakter. Hij heeft inmiddels geleerd dat mensenhanden niet eng zijn. Hij komt nu ook regelmatig een aai halen en een kopje geven. Hij gaat samen met zijn zusje Dani zijn eigen gang tussen 2 honden, 2 kinderen en 3 katten van het gastgezin.

Dani en Sam zijn echte maatjes. Heel erg blij wordt hij van eten. Hij weet de kattenbak te vinden en is heel nieuwsgierig. Wie o wie heeft een plek voor hem – het liefst samen met zijn zusje Dani.

Heb jij een plekje voor Sam en misschien ook zijn zusje Dani? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.