Kitten Rox

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd<12 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2422
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€185
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt bij voorkeur geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Rox verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Rox was samen met haar broertjes en zusje gevonden toen ze ongeveer 4 weken oud waren zonder hun moeder. Ze zijn dan ook meteen doorgegaan naar een gastgezin om ze goed als wel verder op te voeden. Sindsdien hebben ze het goed gedaan in hun gastgezin, ze zijn zindelijk geworden en zijn erg gewend aan een thuisomgeving met oudere kinderen en andere katten. 

Rox is erg knuffelig en aanhankelijk. Ze zit graag op je borst en kijkt je recht in je ogen aan. Ze speelt graag met alles wat ze maar kan vinden! Ze zou geweldig zijn voor een gezin dat op zoek is naar een knuffelige toevoeging.

Let op! Kittens jonger dan 12 weken worden bij voorkeur geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren. Mocht je bijvoorbeeld thuiswerken en veel tijd willen spenderen met een jonge kitten, dan kunnen we wellicht een uitzondering maken.

Heb jij alle tijd en ruimte om lekker veel te knuffelen en spelen met Rox? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.