Kitten Raisin

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd<12 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2416
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€185
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt bij voorkeur geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Raisin verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Maak kennis met Raisin, die bij ons in huis ook bekend staat als “onze kleine Marlene Dietrich in haar rokkostuum.” Deze kleine dame is een ware ster in de dop, en ze wacht erop om jouw huis op te fleuren met haar charisma.

Raisin is altijd haantje de voorste, nieuwsgierig en vol leven. Ze is een van de eersten die je begroet wanneer je de kamer binnenkomt, en ze heeft een heel arsenaal aan schattige purr-geluidjes om haar enthousiasme te uiten. Ze is erg sociaal en houdt van knuffels, dus bereid je voor op talloze knuffelmomenten.

Deze kleine diva staat haar mannetje en weet wat ze wil. Ze is vastberaden en vol vertrouwen. Raisin zal je zeker vermaken met haar charmante persoonlijkheid .

Zoveel persoonlijkheid en nieuwsgierigheid deelt ze graag met een poezen metgezel, bijvoorbeeld met haar zusje Poppet. Laat jij Finch de ‘gentlemen’ van jouw leven worden!

Voor heel dit nestje geldt wel dat deze prachtige kittens niet alleen buitengewoon sociaal zijn maar ook een goed aanpassingsvermogen hebben. 

Ze zijn vergevingsgezind bij jonge kinderen Het is belangrijk om te onthouden dat terwijl deze kittens tolerant en meegaand zijn, het altijd essentieel is om met respect en zorg met ze om te gaan. Zeker bij jonge kinderen altijd opletten!  Het zou jammer zijn als van beide partijen hun onbevangenheid wordt geschaad. Ze verdienen een liefdevol thuis waar ze kunnen gedijen en waar hun unieke persoonlijkheden worden gewaardeerd

Let op! Kittens jonger dan 12 weken worden bij voorkeur geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren. Mocht je bijvoorbeeld thuiswerken en veel tijd willen spenderen met een jonge kitten, dan kunnen we wellicht een uitzondering maken.

Heb jij een warm thuis voor deze lieve dame? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.