Kitten Poppet

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd<12 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2415
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€185
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt bij voorkeur geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Poppet verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Poppet is klein maar zit boordevol persoonlijkheid. Ze is lief en aanhankelijk, en ze houdt ervan om knuffels en liefdevolle aandacht te ontvangen. Maar laat je niet misleiden door haar schattige uiterlijk; deze kleine dame heeft een pittige kant. Ze is vastbesloten en laat de kaas niet van haar brood eten (wel de kaas van jouw brood). Als ze iets wil of niet wil (zie: vieze pil slikken, maar ja wie wil dat wel) zal ze er alles aan doen om dat wel of niet voor elkaar te krijgen.

Ze is altijd op zoek naar nieuwe avonturen en mooie plekjes om een dutje te doen. Haar speelse karakter zorgt ervoor dat geen dag saai zal zijn met haar in huis.

Poppet heeft daarom echt een poezen metgezel nodig waar ze al haar ondeugende streken en lieve knuffels mee kan delen, bijvoorbeeld met haar zusje Finch.

Poppet heeft ook nog wat slimme kittentrucjes ze heeft een onweerstaanbaar klein miauwtje dat je hart zal doen smelten. Verder heeft ze twee prachtige Cypers opgemaakte ogen en bont kleedje van witte en cyperse vlekken. En een geweldige purrrr voor al haar knuffelmomenten.

Voor heel dit nestje geldt wel dat deze prachtige kittens niet alleen buitengewoon sociaal zijn maar ook een goed aanpassingsvermogen hebben.

Ze zijn vergevingsgezind bij jonge kinderen Het is belangrijk om te onthouden dat terwijl deze kittens tolerant en meegaand zijn, het altijd essentieel is om met respect en zorg met ze om te gaan. Zeker bij jonge kinderen altijd opletten! Het zou jammer zijn als van beide partijen hun onbevangenheid wordt geschaad. Ze verdienen een liefdevol thuis waar ze kunnen gedijen en waar hun unieke persoonlijkheden zeker worden gewaardeerd.

Let op! Kittens jonger dan 12 weken worden bij voorkeur geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren. Mocht je bijvoorbeeld thuiswerken en veel tijd willen spenderen met een jonge kitten, dan kunnen we wellicht een uitzondering maken.

Heb jij een warm thuis voor deze lieve dame? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.