Kitten Pixie

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd>16 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenOnbekend
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2477
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€185
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt bij voorkeur geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Pixie verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Pixie is een schoonheid en een grote lieverd. Allemaal gevangen in dat prachtige poezelijfje van haar. Toen ze in ons gastgezin kwam was nog zo een beetje verlegen maar dat was zo over.

Inmiddels komt ze als je roep (wij roepen al maanden PIP). Ga je zitten, dan zit ze binnen no time boven op je en ‘s avonds nestelt ze zich lekker op schoot om daar vervolgens de hele avond lekker te blijven liggen. Pip heeft longworm gehad waarvoor ze behandeld is en daar heeft ze gaan last meer van.

Af en toe kan ze wat kattig uit de hoek komen naar haar stiefzus. Naar de oude huiskat doet ze dit niet. Al met al is het een heerlijk dier. Ze heeft alle entingen gehad en ze is gesteriliseerd. Helemaal klaar voor haar eigen personeel.

Heb jij een forever home voor deze mooie dame? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.