Kitten Pim

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd<12 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenOnbekend
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2344
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€185
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt bij voorkeur geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Pim verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Wil altijd als eerste erbij zijn al is het eten of alleen maar aandacht. Hij is voor alles geïnteresseerd en kan zich ook goed bezighouden. Ook als er nieuwe mensen zijn komt hij zich graag even laten zien. Hij is soms wat wild in het spel waar andere dat net teveel vinden maar dan mag je er wel wat van zeggen.

Hij heeft de ruimte nodig om goed te kunnen rennen en bezig te zijn. Ook komt hij graag op schoot kruipen en kroelen met je. Hoort hij dat het etenstijd is komt hij er direct aan. Want honger heeft hij altijd. Hij is volledig zwart maar begint heel licht grijze streepjes te krijgen net als een tijger.

Let op! Kittens jonger dan 12 weken worden bij voorkeur geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren. Mocht je bijvoorbeeld thuiswerken en veel tijd willen spenderen met een jonge kitten, dan kunnen we wellicht een uitzondering maken.

Heb jij de ruimte en alle tijd om Pim, en wellicht een broertje of zusje, op te voeden? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.