Kitten Pet

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd<12 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenOnbekend
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2346
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€185
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt bij voorkeur geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Pet verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Op de achtergrond maar altijd nieuwsgierig. Wacht eventjes af tot hij door heeft wat er gebeurd en wil dan ook mee doen. Nieuwe mensen zijn altijd wel eng en moet hij even aan wennen.

Soms is hij wat onzeker wat hij aan het doen is en stapt hij langs de bank met hilarische gevolgen. Dit doet hem echter niks en gaat gewoon weer verder.

Meneer eet graag en neemt er de tijd voor waardoor hij vaak als laatste nog bezig is. Hij zorgt er echter wel voor dat hij genoeg eet want hij groeit snel. Begint hij je te vertrouwen is het een heel lieve kat maar zal niet zo snel op schoot komen.

Hij is volledig zwart en heeft een witte buikstip. Ook krijgt hij lichte grijze streepjes bovenop.

Let op! Kittens jonger dan 12 weken worden bij voorkeur geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren. Mocht je bijvoorbeeld thuiswerken en veel tijd willen spenderen met een jonge kitten, dan kunnen we wellicht een uitzondering maken.

Heb jij een een beetje geduld en alle liefde voor Pet? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.