Kitten Pam

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd<12 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenOnbekend
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2345
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€185
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt bij voorkeur geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Pam verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Wacht vaak op haar broertjes om mee te doen met het spel. Komt er niemand mee dan gaat ze alleen met het gordijn spelen of met andere speeltjes. Ze volgt graag wat anderen doen of wat jij aan het doen bent. Als je ze aanhaalt komt ze meestal wel even gedag zeggen. Ze trekt graag op met haar broertjes en zal het ook fijn vinden om bij ze in de buurt te blijven.

Ziet ze nieuwe mensen dan moet ze daar even aan wennen. Maar als ze door heeft dat ze aandacht kan krijgen komt ze er ook bij. Zeker als je ook wat voedsel in de buurt houd komt ze er wel aan. Als ze zich helemaal op het gemakje voelt komt ze zelfs op schoot.

Ze is volledig zwart maar heeft een klein schattig wit befje zodat ze toch nog opvalt.

Let op! Kittens jonger dan 12 weken worden bij voorkeur geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren. Mocht je bijvoorbeeld thuiswerken en veel tijd willen spenderen met een jonge kitten, dan kunnen we wellicht een uitzondering maken.

Heb jij een klein beetje geduld en alle liefde om te geven? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.