Kitten Nori

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd<16 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa, ouder
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2274
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccinaties up-to-date,
neutralisatie en Feliway Help!)
€185
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt bij voorkeur geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Nori verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Toen Nori bij ons gastgezin kwam was ze nog een bang kitten. Haar gedrag en ogen lieten zien dat ze alle geluiden en mensen om haar heen nog een beetje eng vond. Maar al snel zagen we haar verandern in een slim, grappig en speels kitten! Spelen vindt Nori geweldig, met ons maar ook met onze katten.

In het begin wilden onze katten haar niet accepteren, maar dat vond Nori niet erg! Ze bleef proberen met ze te spelen en uiteindelijke lukte het. Ze is erg moedig en durft veel. Tijdens het spelen gebruikt ze wel veel haar nagels en bijt ze graag. Ze is echter nog jong dus als je consequent bent dat zodra ze je gaat bijten dat dan het spelen stopt dan leert ze dat ook snel weer af. Meestal leren kittens dit af door met elkaar te spelen, want dan geven ze hun (pijn)grens duidelijk aan. Nori heeft dat stukje spelgedrag nog een beetje gemist.

De kattenpaal is ook geen probleem voor Nori, ook klimt ze graag in onze katten boom. Als we stofzuigen vindt ze nog een beetje eng maar zoekt ze zelf een veilige plek en er is niks aan de hand.
Nori is ook bekend met Cody, onze lieve hond en daar heeft ze helemaal geen moeite mee. Ze raakte snel gewend aan Cody en probeert soms met Cody te spelen, maar dat gaat moeilijk door het grootte verschil.

Heb jij alle tijd voor een speelse, slimme en lieve poes? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.