Mosie

RasEuropees korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd8 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenNee
Kan bij kattenNee
Kan bij kinderenJa
Binnen/buitenNaar buiten (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer3005
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€203,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat kan niet met soortgenoten

Knappe Mosie werd eind december vorig jaar snel geadopteerd, maar helaas is ze eind maart van dit jaar weer teruggekomen in ons asiel. De reden hiervoor was dat het niet goed ging met de andere kat op de plek waar ze werd geadopteerd. Mosie kreeg hier veel stress van en daarom is ze weer teruggekomen bij ons.  
 
Nu zoeken we dus een plek voor Mosie waar ze voor altijd kan blijven, zonder andere katten! Verder heeft Mosie weinig gebruiksaanwijzing en is ze een erg lief en gemakkelijk katje. Ze houdt van geaaid en gekroeld worden. Ze komt ook heerlijk op schoot en waardeert je aanwezigheid enorm.  
 
Verder is Mosie’s favoriete bezigheid toch wel spelen! Ze speelt graag met een hengeltje of andere speeltjes, maar ze is pas echt fan van haar krabpaal, waar ze ook lekker in gaat liggen. Een krabpaal is dus een must in haar toekomstige thuis. Ook een leuk feitje over Mosie is dat ze een slim poesje is: op haar vorige adoptieplek kreeg ze het namelijk voor elkaar om zelf deuren open te maken door aan de deurklink te hangen!

Heb jij een thuis zonder katten en ben jij bereid om Mosie voldoende speel- en knuffelaandacht te geven? Vul hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.