Mika

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes, gesteriliseerd
Leeftijd< 1 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Registratienummer1362
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren en carrier)
€180,00

Kitten Mika is op 11 februari gevonden op straat in Cranendonck en vervolgens naar de opvang gebracht. Daar is ze ontvlooid, ontwormd, gechipt, geënt en gesteriliseerd.  

Mika is een vier maanden oude poes, ze heeft een zwarte vacht en groene ogen. Tijdens de quarantaineperiode was ze wat angstig, maar ze ontspant zich meer en meer. Mika verblijft nu in het onderdeel plaatsbaar, waar ze en lekker ruim verblijf. Als je haar rustig benadert is ze ontspannen, maakt ze oogcontact en blijft aanvankelijk op afstand. Ze maakt contact op eigen initiatief. Mika vindt het fijn om over haar kopje en rug geaaid te worden. Ze laat zich ook graag even oppakken. Ze speelt liever eigenlijk niet en heeft geen interesse om buiten te zijn.  

Vanwege haar gevoeligheid voor prikkels, zoals harde geluiden, kan Mika het best geplaatst worden in een rustige omgeving. Waar zij langzaam kan wennen en tot bloei kan komen.

Kun jij deze lieve viervoeter een veilig plekje bieden? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.