Kitten Marvin

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd<12 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2670
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€185
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt bij voorkeur geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Marvin verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Marvin is een super lief, zacht, rustig(er) katertje. Marvin speelt graag en veel met zijn broertje Yort en zijn zusjes Mable en Marloes. Hij is graag bij je en is dol op knuffelen en aandacht. Als hij moe is van het spelen komt hij graag gezellig bij je op schoot liggen.

Als Marvin vindt dat hij niet genoeg geknuffeld wordt dan begint hij te miauwen. Marvin is gewend aan (kleine) kinderen en is kindvriendelijk. Uiteraard is Marvin al geruime tijd zindelijk. 

Let op! Kittens jonger dan 12 weken worden bij voorkeur geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren. Mocht je bijvoorbeeld thuiswerken en veel tijd willen spenderen met een jonge kitten, dan kunnen we wellicht een uitzondering maken.

Heb jij een plekje in je hart voor deze knuffelige knapzak? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.