Kitten Marrina

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd> 16 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer1788
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€185
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt bij voorkeur geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Marrina verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Lieve mooie Marrina komt meteen naar je toe en begint keihard te spinnen. Ze houd van knuffels en spelen. Ze loopt overal met je mee naartoe. Bang om iets interessants te missen. Maar vooral omdat ze het heerlijk vindt om bij je te zijn. Ze vindt altijd wel een plekje om op je te liggen. Desnoods op je hoofd als haar broertjes en zusjes al andere plekken bezet hebben. Verder rent ze heerlijk rond met haar al even speelse broertjes en zusjes. Vooral ergens op klimmen is een talent.

Marrina is behandeld aan haar oogje. Even was er sprake van dat ze een oogje zal verliezen. Hier is ze van hersteld. Bij de sterilisatie maakt de dierenarts nog wat weefsel vrij dat aan elkaar is gegroeid tijdens de genezing.

Heel graag wordt ze samen met een ander speels katten maatje die al thuis aanwezig is geplaatst. In het gastgezin waren ook volwassen katten aanwezig en die vinden ze ook reuze interessant.

Heb jij alle tijd om lekker te knuffelen en spelen met Marrina? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.