Kitten Marloes

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd<12 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2669
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€185
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt bij voorkeur geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Marloes verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Marloes is een super lief, speels, aanhankelijk poesje. Ze is dol op spelen en stoeien met haar broertjes Marvin en Yort en haar zusje Mable. Marloes is heel lief voor kleine kinderen en laat zich ook oppakken en knuffelen.

Ze vindt het heerlijk om als ze moe is van het spelen gezellig bij je op schoot te liggen (het liefste met haar zusje en broertjes samen). Marloes is gewend aan (kleine) kinderen en is zeer kindvriendelijk. Uiteraard is Marloes al geruime tijd zindelijk.

Let op! Kittens jonger dan 12 weken worden bij voorkeur geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren. Mocht je bijvoorbeeld thuiswerken en veel tijd willen spenderen met een jonge kitten, dan kunnen we wellicht een uitzondering maken.

Heb jij een liefdevol thuis voor Marloes? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.