Kitten Maisy

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd>16 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenOnbekend
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2337
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€185
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt bij voorkeur geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Maisy verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Zeevarenden namen graag schildpadkatten mee aan boord voor geluk. En als tijdelijke verzorger van deze mooie temperamentvolle poes kan ik me dat voorstellen. Maisy laat zich niet zomaar alles welgevallen. Met als gevolg dat deze dame je speciaal laat voelen wanneer je door haar geaccepteerd wordt.

Maisy heeft even nodig om alles vanuit een veilig plekje te onderzoeken. Hiervoor neemt ze de tijd, Maisy doet alles op haar eigen tempo. Ze vindt het echt niet oké als je haar ergens toe dwingt en zal dan ook je geduld op de proef stellen. Maar ben je eenmaal door de keuring heen dan heb je echt iets prachtigs. Ze geeft vol overgave kopjes en draait zich op haar rug om te genieten van alle knuffels. Ze vindt het natuurlijk ook heerlijk om te spelen. De hengel is haar favoriet.

Heb jij het geduld om die geweldige band op te bouwen met Maisy? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.