Kitten Lucifer

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd7 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Buiten/binnenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer1493
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€172,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten moet geplaatst worden in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Gaia verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Het eerste wat je waarschijnlijk denkt bij het zien van deze kleine man is OMG he’s so fluffy! En dat is hij ook, hij is zo zichtbaar en knuffelig als hij eruitziet.

Lucifer speelt graag met z’n broertje (Apollo) en zusjes (Gaia & Hera). Samen maken ze de boel onveilig en spelen ze wilde spelletjes. Maar Lucifer komt ook graag even knuffelen of ligt lekker bij z’n moeder (River).

Hij zit in een gastgezin met kinderen en dat gaat heel goed. Lucifer wil wel graag bij een maatje geplaatst worden of samen blijven met een van zijn gezinsleden.

24 mei wordt Lucifer gecastreerd en mag dan 5 dagen later geadopteerd worden.

Let op! Kittens jonger dan 16 weken worden alleen geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren.

Kun jij lekker veel spelen en knuffelen met Lucifer? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.