Kitten Lotje

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd<12 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenJa, ouder
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2073
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccinaties up-to-date,
neutralisatie en Feliway Help!)
€185
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt bij voorkeur geplaatst bij een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Lotje verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Lotje werd alleen gevonden toen ze ongeveer 6 weken oud was. Sindsdien wordt ze opgevangen door een gastgezin. Zo schattig als maar kan, Lotje is een bundel plezier en stopt nooit met spelen. Ze zal alles achtervolgen, vangen, grijpen en springen. Ze houdt ook van aaien en knuffelen, luid spinnend om je te laten weten dat ze er dol op is. Ze zal je ook laten weten of ze wil dat je stopt of dat ze meer knuffels wil met een zeer piepende miauw die zo schattig is. In het begin is ze misschien een beetje verlegen, maar als ze zich eenmaal op haar gemak voelt in haar nieuwe huis, zal ze een leuke en liefdevolle kat zijn.

Lotje heeft kennis gemaakt met andere katten en maakt makkelijk vriendjes. Ze kan ook goed met oudere kinderen. Lotje werd nestmaatjes met Sita toen ze bij ons kwamen dus als je op zoek bent naar 2 katten is samen adopteren misschien een optie.

Let op! Kittens jonger dan 12 weken worden bij voorkeur geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren. Mocht je bijvoorbeeld thuiswerken en veel tijd willen spenderen met een jonge kitten, dan kunnen we wellicht een uitzondering maken.

Ben jij op zoek naar een actief kitten met wellicht Sita er ook bij? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.