Kitten Loesje

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd> 16 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Buiten/binnenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer1775
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccinaties up-to-date,
neutralisatie en Feliway Help!)
€185
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt bij voorkeur geplaatst bij een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Loesje kwam met ongeveer 7 weekjes oud in ons gastgezin samen met haar zusjes. Ze vond de eerste weken alles heel spannend. Ze moest alles leren kennen. Maar Loesje durfde steeds meer. Nog steeds kan ze schrikken van harde en onverwachte geluiden. Ze speelde graag met haar zusje, daar nam ze het voortouw in.

Voor eten laat ze alles even en komt als eerste bij je! In het gastgezin was ze lief en knuffelig. Maar sinds Loesje weer bij ons in het asiel zit, is ze wat angstiger geworden. Ze ervaart hier stress en is erg afwachtend. We verwachten wanneer ze een nieuw thuis heeft, en ze daar even tot rust kan komen, dat het helemaal goed met haar gaat komen. Dat ze weer die lieve knuffel poes wordt die met haar pootjes trappelt.

Loesje zou graag samen met een andere jongere kat geadopteerd worden, zodat ze een speelmaatje heeft. Loesje is inmiddels gesteriliseerd en is klaar om geadopteerd te worden.

Let op! Kittens jonger dan 12 weken worden bij voorkeur geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren. Mocht je bijvoorbeeld thuiswerken en veel tijd willen spenderen met een jonge kitten, dan kunnen we wellicht een uitzondering maken.

Kun jij Loesje de tijd geven en haar vertrouwen winnen? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.