Kitten Leo

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd<12 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2144
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccinaties up-to-date,
neutralisatie en Feliway Help!)
€185
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt bij voorkeur geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Leo verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Lieve, leuke Leo kwam in ons gastgezin toen hij ongeveer 3 weken oud was en heeft dus nog even flessenvoeding gehad. Er was een moederpoes, maar Leo kon niet lopen en er moest extra met hem geoefend worden. Na een paar dagen kattenfysio en gericht oefenen had hij de truc al snel door en inmiddels doet hij in niets meer onder voor andere kittens, hij loopt, rent en klimt net zoals ieder ander en heeft hij heuse spieren gekweekt aan zijn achterhand.

Leo is opgegroeid met kleinere en grotere kittens en met 3 volwassen katten. Leo is in ook contact geweest met kleine kinderen en dat gaat probleemloos.

Eigenlijk is alles waanzinnig aan dit ventje: waanzinnig stoer, waanzinnig lief, waanzinnig leuk, waanzinnig grappig en waanzinnig aanhankelijk.

Het enige wat aan zijn geluk ontbreekt is een waanzinnig leuke, lieve nieuwe familie die tijd en aandacht voor hem heeft en die ook net zo’n waanzinnig leuk ander jong katje in huis heeft.

Leo is klaar voor vertrek naar zijn gouden mandje. Hij is gechipt, heeft zijn eerste vaccinatie gehad en hij is ontwormd.

Let op! Kittens jonger dan 12 weken worden bij voorkeur geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren. Mocht je bijvoorbeeld thuiswerken en veel tijd willen spenderen met een jonge kitten, dan kunnen we wellicht een uitzondering maken.

Heb jij alle tijd en een maatje voor dit waanzinnig frummeltje? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.