Kitten Kjelt

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd<14 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenOnbekend
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer3451
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€203,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt alleen geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Kitten Kjelt verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Op 17 april is Kjelt geboren en op 1 mei is hij bij ons in gastgezin gekomen.
Een gezonde jongen, die goed kan eten. Hij speelt graag met zijn zusjes en broer, maar vindt andere katten en honden ook erg interessant. Als hij vrienden wil maken met een oudere kat of hond, geeft hij dat niet op. Hij doet dit wel met veel respect.

Hij kiest 1 persoon uit van het gezin, dat zijn favoriete persoon is om mee te knuffelen en bij te gaan liggen slapen. Zijn favoriet loopt hij ook vaak achterna en als hij die kwijt is, zal hij hard gaan miauwen. 

Hij heeft een harig speelmaatje nodig, maar dat hoeft niet perse 1 van zijn zusjes te zijn. Hij gaat graag op ontdekking en is erg nieuwsgierig, maar kan nog wel schrikken van bijvoorbeeld de stofzuiger.
Hij is ontzettend lief, mooi snoetje en erg dapper.

Let op! Kittens jonger dan 14 weken worden alleen geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is onder de 10 jaar. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren.

Heb jij alle ruimte en aandacht voor deze knapperd? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.