Kitten Kamden

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd<16 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenNee
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenNee
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2317
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€185
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt bij voorkeur geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Met Kamden moet je geduld hebben, ze is een echte lieverd, maar erg verlegen. Wanneer ik ze oppak laat ze even weten, dat ze dit eng vindt. Eenmaal op mijn schoot, kruipt ze in je hand en begint ze te knorren. Dan is het goed en laat ze zich aaien. Verder speelt ze met mijn kitten en is erg nieuwsgierig naar mijn andere kat. Mijn hond, die erg rustig is, laat ze links liggen, maar ze is er niet bang van. 

Omdat ze nog erg moet wennen aan alles en iedereen, is een rustig huishouden het beste voor Kamden om verder vertrouwen te krijgen.  

Nu loopt ze vrij rond in de kamer en vind het leuk om rond te rennen en met balletjes en de hengel te spelen, als het maar geluid maakt. 

Ze heeft nog wel eens de neiging om in de plantenbak haar behoefte te doen, maar door haar te corrigeren doet ze dit niet meer dagelijks. Verder gaat ze netjes op de kattenbak.  

Ze is een echte beauty en heel lief.  Ik hoop daarom ook dat deze kleine muis een tehuis krijgt met een leuk vriendje.  

Heb jij een beetje geduld en alle tijd voor deze lieverd? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.