Kitten Kailey

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd<14 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenOnbekend
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer3452
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€203,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt alleen geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Kitten Kailey verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Ze is op 17 april geboren en op 1 mei is zij bij ons in het gastgezin gekomen. De kleinste van het viertal. Overgang van fles naar geweekte brokjes ging heel moeizaam, totdat ze de harde brokjes ontdekte. Die vindt ze heerlijk!! Sindsdien is zij degene die bijna non stop speelt in het huis. Ze kan zich heel goed alleen vermaken en gaat ook vaak ergens alleen liggen slapen.

Kailey is een genot om naar te kijken en ze verwend je met heerlijke lieve kopjes. Ze geniet van aaien en valt dan vaak erg snel bij je in slaap. Ze is klein, doet alles op haar tempo, maar laat de kaas niet van haar brood eten. Een vriendinnetje voor het leven. Ze vindt mensen om haar heen wel heel prettig. En zoekt ook vaak onze hond of oudere kat op om veilig bij te gaan slapen.

Let op! Kittens jonger dan 14 weken worden alleen geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is onder de 10 jaar. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren.

Heb jij alle tijd en aandacht voor deze knuffelkont? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.