Kitten Kaatje

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd9 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer1702
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€172,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten moet geplaatst worden in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Kaatje verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Kaatje kwam met 8 weken oud op 17 mei in ons gastgezin. Ze is gewend aan jonge kinderen en een oudere kat. Een hond heeft ze nog niet ontmoet.

Kaatje is een erg nieuwgierig, levendig en speels poesje wat heel veel energie heeft. Ze trekt alles uit de kast om aandacht te krijgen. Kaatje moet geplaatst worden in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat zodat ze samen lekker kunnen ravotten!

Met handen spelen vind ze erg leuk, dit zijn we haar nog aan het afleren. Zodra ze met handen gaat spelen, leiden we haar af met een speeltje.

Ze komt graag aandacht en knuffels halen, en slaapt graag op schoot.

Kaatje is een kieskeurige eter. Het liefst eet ze natvoer: Mother en Babycat mousse, maar we leren haar ook brokjes eten.

Op vrijdag 2 juni word ze gesteriliseerd, 5 dagen later mag ze geadopteerd worden.

Let op! Kittens jonger dan 16 weken worden alleen geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren.

Heb jij alle tijd om met haar te spelen, knuffelen en op te voeden? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.