Kitten Jackie

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd<16 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2094
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€185
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt bij voorkeur geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Jackie verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Jackie is een lieverd. Hij is een echte knuffelkont en komt graag bij je liggen en geniet van aandacht. Net als bij zijn broertje Timmie, moet hij wel eerst het vertrouwen hebben dat het goed is. Als hij weet dat het goed is, dan laat hij zich overal aaien en met zijn zachte vacht is dat heerlijk om te doen. Jackie heeft een zachtaardig karakter en kan heerlijk spinnen van genot als hij bij je op schoot of in je armen ligt.

Ons gezin bestaat uit 3 kinderen (13, 11 en 7 jaar oud), 2 volwassen katten en een hond. De kinderen spelen veel met hem en hij komt graag tegen ze aan en op schoot liggen als ze op de bank gaan zitten. Onze volwassen 2 katten vindt Jackie erg indrukwekkend… ze blijven elkaar vooral op afstand bekijken en zoeken elkaar niet echt op. Jackie is niet echt onder de indruk van onze hond, maar blijft wel uit de buurt. Jackie speelt heel enthousiast met de andere kittens in huis en samen racen ze achter elkaar aan door de kamer om vervolgens compleet uitgeteld languit op de grond of op de bank te gaan slapen, het liefste tegen elkaar aan of over elkaar heen.

Jackie is het broertje van Timmie en Vlekkie. Als je 2 of 3 kittens zoekt, dan wordt Jackie graag met zijn broertje en/of zusje geplaatst.

Heb jij de ruimte voor deze energieke man? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.