Kitten Harrison

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd<12 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenOnbekend
Buiten/BinnenBuiten (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2735
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccinaties up-to-date,
neutralisatie en Feliway Help!)
€185
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt bij voorkeur geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Harrison verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Dit kleine dappere kereltje ontwikkelt zich in rap tempo. Waar hij twee weken geleden nog niets van mensen moest weten vindt hij het nu al fijn om geaaid te worden en komt hij lekker naast je zitten. Hij zal daarin ongetwijfeld nog verder ontwikkelen want zijn nieuwsgierige aard zorgt ervoor dat hij constant zijn eigen grenzen verlegt en dat is heel mooi om te zien. Zijn stiefzusje Tundra en zijn andere stiefzusjes en -broertjes zijn gek op hem.

En dat is ook niet zo raar want Harrison is een meester in het verzinnen van gekke spelletjes. Stoeien, rennen, samen met een balletje spelen: Harrison vindt het allemaal leuk. Hij zal een andere kitten of kat in huis dan ook zeker waarderen.

Ben jij degene die met dit mooie, dappere kitten een fijne band wil opbouwen? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.