Kitten Harper

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd<12 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2421
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€185
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt bij voorkeur geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Harper verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Harper was samen met zijn broertjes en zusje gevonden toen ze ongeveer 4 weken oud waren zonder hun moeder. Ze zijn dan ook meteen doorgegaan naar een gastgezin om ze goed als wel verder op te voeden. Sindsdien hebben ze het goed gedaan in hun gastgezin, ze zijn zindelijk geworden en zijn erg gewend aan een thuisomgeving met oudere kinderen en andere katten. 

Harper is een rustig en aanhankelijk katje, hij knuffelt graag en speelt graag met alles. Hij zal op alle mogelijke manieren naar je toe komen als je daar bent. Harper zou een geweldige toevoeging zijn voor het gezin!

Let op! Kittens jonger dan 12 weken worden bij voorkeur geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren. Mocht je bijvoorbeeld thuiswerken en veel tijd willen spenderen met een jonge kitten, dan kunnen we wellicht een uitzondering maken.

Heb jij alle tijd om lieve Harper verder op te voeden? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.