Kitten Gino

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd8 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenOnbekend
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer3064
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€203,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat is erg aanhankelijk en wil veel aandacht van je

Gino is een rood-cypers met wit katertje van 8 maanden oud. Hij liep al een tijd alleen rond en had wat vieze oortjes en vlooien toen hij werd binnen gebracht. Dit was gelukkig snel opgelost en Gino blijkt een gezonde, lieve jongen te zijn. Klaar voor het echte leven! 

Gino heeft een sociaal en lief karakter. Hij staat vaak bij het hek te mauwen om aandacht en/of eten. Hij heeft veel energie die hij lekker moet kunnen uitleven en gaat graag op ontdekkingstocht. Hij geeft lekker harde kopjes en is dol op aaien. Hij kruipt het liefst snorrend in je nek, om maar heerlijk dicht bij je te zijn.  

Gino wordt door onze medewerkers ook wel omschreven als één bonk leven, windkracht 11. Nou, dan weet je genoeg! Gino heeft ruimte en actie nodig. Klimmen vindt hij fantastisch.  

Er zijn 3 dingen waar Gino voor leeft: knuffelen – bij voorkeur als een sjaal om je nek – spelen en eten. Hij gebruikt zijn stem en zijn charmes om te zorgen dat hij van alle drie genoeg krijgt. Geen rustige theemuts voor op je vensterbank dus, maar een actief kroelmaatje voor het leven. 

Ben jij degene die graag een nieuwe kattensjaal in huis wilt en heb je alle ruimte en aandacht voor hem? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.