Kitten Frits

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd<12 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2230
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€185
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt bij voorkeur geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Frits verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Frits is een lieve, sociale, nieuwsgierige en enthousiaste kater die graag speelt met zijn zusje Frida en met alles wat beweegt, zoals de stofzuiger. Hij is niet bang en zoekt contact met ons als gastgezin (twee volwassenen) en met onze huisdieren (twee honden en twee katten). Hij past zich makkelijk aan, is gewend aan muziek op de achtergrond, geluiden uit de keuken en het blaffen van onze honden. Hij laat zich prima oppakken en ligt graag op schoot of tegen zijn zusjes aan. Hij is op het ene moment druk aan het spelen en het andere moment valt hij ineens in slaap; van actief naar rust.

Hij slaapt graag tegen zijn zusjes aan of ligt alleen in een zacht, knus mandje.

Frits past in een thuis waar hij aandacht en knuffels krijgt, waar met hem gespeeld wordt en waar hij gezelschap krijgt van of iemand die veel thuis is of waar andere katten en/of honden zijn (die gewend zijn aan katten). Dus waar hij niet de hele dag alleen is. Het is ook mogelijk om hem samen met zijn zusje Frida te adopteren.

Let op! Kittens jonger dan 12 weken worden bij voorkeur geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren. Mocht je bijvoorbeeld thuiswerken en veel tijd willen spenderen met een jonge kitten, dan kunnen we wellicht een uitzondering maken.

Heb jij alle tijd voor lieve Frits (en misschien ook wel Frida)? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.