Kitten Frida

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd<12 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2231
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€185
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt bij voorkeur geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Frida verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Frida is een lieve, sociale, ondernemende en enthousiaste poes die graag speelt met haar broertje Frits en met alles wat beweegt. Ze is niet bang en zoekt contact met ons als gastgezin (twee volwassenen) en met onze huisdieren (twee honden en twee katten). Ze past zich makkelijk aan, is gewend aan muziek op de achtergrond, geluiden uit de keuken en het blaffen van onze honden. Ze laat zich prima oppakken en ligt graag op schoot of tegen haar broertje en zusje aan. Ze is ook zorgzaam en houdt in de gaten waar iedereen is.

Ze slaapt graag tegen haar broertje en zusje aan of ze ligt alleen in een zacht, knus mandje.

Frida past in een thuis waar ze aandacht en knuffels krijgt, waar met haar gespeeld wordt en waar ze gezelschap krijgt van of iemand die veel thuis is of waar andere katten en/of honden zijn (die gewend zijn aan katten). Dus waar ze niet de hele dag alleen is. Het is ook mogelijk om Frida samen te adopteren met haar broertje Frits.

Let op! Kittens jonger dan 12 weken worden bij voorkeur geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren. Mocht je bijvoorbeeld thuiswerken en veel tijd willen spenderen met een jonge kitten, dan kunnen we wellicht een uitzondering maken.

Heb jij alle tijd en ruimte voor lieve Frida (en misschien ook Frits)? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.