Kitten Foxy

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd< 12 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2012
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccinaties up-to-date,
neutralisatie en Feliway Help!)
€185
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt bij voorkeur geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Foxy was toen ze ongeveer 6 weken oud was samen met Frummel gevonden. Ze zijn toen meteen door gegaan naar een gastgezin waar ze gesocialiseerd konden worden. In het begin was ze terughoudend. Na een paar dagen ontdooide ze helemaal en vond het fijn om geaaid en geknuffeld te worden, dan spint ze en gaat er helemaal voor liggen. Foxy is een verlegen meisje met een heel zachtaardig karakter.

Foxy is gewend aan kinderen en een andere oudere kat. Met honden is ze niet bekend.

Intussen zit Foxy weer in het asiel samen met Frummel en is ze toch echt wel klaar om te verhuizen naar haar eigen plekje!

Let op! Kittens jonger dan 12 weken worden bij voorkeur geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren. Mocht je bijvoorbeeld thuiswerken en veel tijd willen spenderen met een jonge kitten, dan kunnen we wellicht een uitzondering maken.

Heb jij een forever home voor deze kleine dreumes? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.