Kitten Finch

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd<12 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2417
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€185
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt bij voorkeur geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Finch verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Charlie Chaplin van de Kattenwereld!

Knappe kater die met zijn charmante uiterlijk en onweerstaanbare persoonlijkheid zeker een ‘smile’ op je gezicht zal toveren. Als Finch mee zou doen aan een menselijk Look a Like dan zou Charlie Chaplin zeker in aanmerking zijn gekomen vanwege zijn unieke uiterlijk en speelse karakter.

Finch heeft een zwarte stipneus die hem een onmiskenbaar snorretje geeft, en zijn zwaar zwart omrande ogen geven hem het uiterlijk van een filmster uit een zwart-wit film. Hij draagt zijn staart in een elegante krul, net als de wandelstok van Chaplin, wat zijn charme alleen maar versterkt.

Maar Finch is niet alleen een knappe verschijning; hij heeft ook een ontwapenende persoonlijkheid. Hij is soms onhandig en een kleine stoethaspel, wat hem des te meer vertederend maakt. Je zult vaak zien dat hij nog met zijn eigen staart speelt, alsof hij zijn eigen komische act opvoert.

Finch is lief en sociaal, Hij zoekt graag het gezelschap van mensen op en gedijt goed in de nabijheid van andere poezen. Als een van zijn zusjes, Truffles, ook geadopteerd wordt, vormen ze samen vast een schattig komisch duo .

Voor heel dit nestje geldt wel dat deze prachtige kittens niet alleen buitengewoon sociaal zijn maar ook een goed aanpassingsvermogen hebben. 

Ze zijn vergevingsgezind bij jonge kinderen Het is belangrijk om te onthouden dat terwijl deze kittens tolerant en meegaand zijn, het altijd essentieel is om met respect en zorg met ze om te gaan. Zeker bij jonge kinderen altijd opletten!  Het zou jammer zijn als van beide partijen hun onbevangenheid wordt geschaad. Ze verdienen een liefdevol thuis waar ze kunnen gedijen en waar hun unieke persoonlijkheden worden gewaardeerd.

Let op! Kittens jonger dan 12 weken worden bij voorkeur geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren. Mocht je bijvoorbeeld thuiswerken en veel tijd willen spenderen met een jonge kitten, dan kunnen we wellicht een uitzondering maken.

Heb jij een warm thuis voor deze lieve dame? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.