Kitten Fanta

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd<16 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa, ouder
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2082
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccinaties up-to-date,
neutralisatie en Feliway Help!))
€185
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt bij voorkeur geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Fanta verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Fanta is een knuffelkater, nog wat voorzichtig maar met een snoepje snel uit de kast te lokken.

Fanta is in het asiel gekomen met ongeveer 9-10 weken. Tot die tijd heeft hij nauwelijks contact gehad met mensen. In het begin vond hij alles heel eng in zijn gastgezin waar hij is opgenomen. Maar ook de liefde van een kater gaat door de maag en met iets lekkers was zijn hart snel verovert. Fanta geniet van knuffels en gaat dan spinnen en met bolle rug om ons heen draaien voor meer. Ook geniet hij van spelen en stoeien.

Als hij van iets schrikt valt hij nog af en toe terug in oude patronen en blaast of gaat zich verstoppen maar het duurt niet lang of hij komt weer nieuwsgierig naar voren.

Fanta zoekt een thuis waar hij rustig mag wennen aan de nieuwe omgeving om weer de grote knuffelaar te worden die hij is, het liefst met een sociale kat aanwezig die hem zal helpen over zijn schaduw te springen.

Heb jij alle tijd om Fanta rustig te laten wennen zodat hij daarna heerlijk met jou kan knuffelen? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.