Kitten Dover

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd<14 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenOnbekend
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer3787
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€203,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt alleen geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Kitten Dover verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Dover is een katertje uit een nestje van 3 kittens. Hij is echt de grote broer van het stel, hij is absoluut niet bang en durft alles: Dover onderneemt dingen, en zijn broertje en zusje volgen daarna zijn voorbeeld!
Dover is een heel zachtaardig katertje. Hij komt meteen naar je toe als je binnenkomt en wil dan graag aandacht of geaaid worden. Hij kan je heel erg aan kijken en klimt soms ook op je om dichtbij je te kunnen zijn. Dover loopt ook graag met je mee, hij gaat waar jij gaat. Hij is niet snel bang, zelfs niet bij de dierenarts.

Dover is een heel speels en lief katertje vol energie. Hij groeit ontzettend hard en wil heel graag knuffels en aandacht van een nieuw baasje!

Mocht je op zoek zijn naar twee kittens… Dover heeft een heel leuk broertje Dublin. Ze spelen graag samen en slapen vaak bij elkaar. Het is een leuk stel omdat ze erg op elkaar lijken (twee rode katertjes), maar een heel ander karakter hebben! Lees meer over het karakter van Dublin op zijn pagina!

Let op! Kittens jonger dan 14 weken worden alleen geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is onder de 10 jaar. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren.

Heb jij alle tijd en aandacht voor deze knappe knul? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.