Kitten Dobby

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd<14 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer3753
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€203,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt alleen geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Dobby verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Op Dobby is het spreekwoord eerst de kat uit de boom kijken van toepassing. Als de kittens op ontdekkingstocht gaan is Dobby altijd degene die veel later volgt dan de andere. Hij wil dolgraag mee, maar vindt het duidelijk ook spannend. Hij maakt zich dan klein en gaat stapje voor stapje op zijn doel af. Als hij eenmaal gewend is dan speelt hij er vrolijk op los en is er niks meer aan de hand. Dobby is dol op spelen, het liefst met z’n “zusjes”. Als Dobby uitgespeeld is kruipt hij uit zichzelf op schoot, hij wordt heel graag geaaid en valt soms zelfs op je schoot in slaap.

Dobby is alleen binnengekomen in het asiel en is bij ons in het gastgezin komen wonen. In de weken dat Dobby bij ons heeft gewoond heeft hij veel gespeeld met onze kinderen (11 en 12 jaar), je kon aan hem zien dat hij daar oprecht van geniet.

Let op! Kittens jonger dan 14 weken worden alleen geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is onder de 10 jaar. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren.

Heb jij alle tijd en aandacht voor deze knappe vent? Vul hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.