Kitten Djinta

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenJa, ouder
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2248
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€185
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDit kitten wordt bij voorkeur geplaatst in een huis met een leeftijdsgenootje of een andere jonge en speelse kat.

Djinta verblijft momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Djinta is een ontzettend lief en speels, maar nog beetje onzeker meisje. Ze zit sinds ze 8 weken oud is bij ons in het gastgezin. Al vanaf het begin speelt ze heel vrolijk en met vol zelfvertrouwen met de andere kittens die hier logeren.
Mensen vindt ze echter nog een heel klein beetje spannend. Ze duikt nog weg als mensen de kamer binnen komen, om vervolgens direct weer tevoorschijn te komen als ze ziet dat het bekenden zijn. Ook duikt ze weg bij wat hardere geluiden. Ook dan laat Djinta zich daarna weer snel zien.
Zodra je een speeltje pakt en met haar gaat spelen is ze meteen van de partij. Maakt niet uit wat voor speeltjes, alles vindt ze leuk.
In de eerste week wilde ze vooral spelen met ons. Na die week groeide haar zelfvertrouwen en begon ze uit zichzelf te vragen om aandacht en knuffels. Sindsdien is het hek van de dam en is dit wollige, parmantige meisje al vaak luid spinnend op een schoot, in iemands armen of in een nek gesignaleerd. Ze geniet echt intens van alle knuffels en aandacht.

Djinta komt het meest tot haar recht in een wat rustiger huishouden. Met andere kittens kan ze goed overweg, oudere katten vindt ze nog spannend alhoewel dat ook langzaam beter gaat. Contact met honden heeft ze hier niet gehad.

Heb jij een beetje geduld en alle tijd voor deze lieverd? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.